HIP HOP

Let’s Dance

Dansa urbana en la que es realitzen coreografies de diferents estils com New Style, Hype…(El Locking y Poping es treballen en la disciplina complementària Old School) tot amb estil de música urbana, funky, groove o actual. Molt treball coreogràfic, gran aprenentatge de coordinació i consciencia corporal.

JAZZ

Fluidesa i Moviment

La tècnica és molt semblant a la del ballet. Es treballen salts, pirouettes, flexibilitat, elevació de cames…La diferència és que el treball en Jazz és en paral·lel i el Ballet en dehors, el ballet és més rígid i el jazz permet més moviment de malucs i tors, la música de Jazz sovint són cançons actuals, de musicals, més dinàmiques. Tanmateix, el Jazz dins de cada sessió, inclou una part coreogràfica.

BALLET

Sensibilitat i Elegancia

La part més tècnica de la dansa. Inclou repertori com: treball en dehors, pirouettes, flexibilitat, salts… Tot amb música clàssica. La part coreogràfica s’inicia l’últim trimestre del curs. Oportunitat per un aprenentatge en disciplina, concertació, coordinació i millora de la postura corporal.

Es sol recomanar per a persones que tinguin tendència a caminar amb els peus cap endins.

També trobaràs disciplines complementàries com Puntes, preparació Física, expresió Corporal, Flex i Old School.

Informa’t!